Bemutatkozás

Több mint 20 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött 2012-ben indítottuk el vállalkozásunkat melynek fő profilja a vendéglátó egységek kiszolgálása és ellátása.

Számos cég és cégláncolattal rendelkező vállalkozás veszi igénybe cégünk szolgáltatásait a legnagyobb megelégedettségére.

Cégünk legfontosabb ismérvei a minőségi termékek forgalmazása és a rugalmas, gyors, naprakész szállítás. Szállításainkat igény szerint saját gépjárműveinkkel végezzük.

A vendéglátó egységek kiszolgálása mellett nagy súlyt fektetünk a lakossági értékesítésben is ennek eredménye képen három üzletet is nyitottunk 2012 és 2015 között a IV., XIII., XIV. kerületekben és további üzletek nyitását is tervezzük a közeljövőben a minél teljesebb igények kiszolgálása végett.

Termékeink között szinte nincs olyan igény és kérés amit rövid időn belül ne tudnánk teljesíteni megrendelőink felé. Fő terméklistánk alapjában a csirke, a sertéshús és a marhahús palettájából kerül ki melynek az árképzését a folyamatos piaci viszonyok alapján igyekszünk az igényeknek megfelelően versenyképesen kialakítani a partnereink és vásárlóink részére.

Mottónk mindig is az volt hogy „minőséget a legolcsóbban“ ezt tudjuk nyújtani vásárlóink részére és azok megelégedésére. Ennek fényében továbbra is várjuk új és meglévő partnereink megkeresését ígérjük nem fognak csalódni!

 

Tisztelettel: Malac és Más Kft.

© Malac és Más Kft. 2016 | Minden jog fenntartva. | Grafika és szerkesztés: winposition.hu